Εξαιρετικά αισιόδοξο το μήνυμα των εθελοντών αιμοδοτών της Σητείας

Τις Άγιες και Γιορτινές αυτές μέρες οι περισσότεροι απο μας ψάχνουμε στα πολυκαταστήματα ωραία και  πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους μας, δείχνοντας έτσι την αγάπη και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο τους.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που αυτές τις μέρες επιλέγουν να κάνουν ένα τεράστιας αξίας δώρο, σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και ουτε πρόκειται να γνωρίσουν ποτέ.
Παρ' όλα αυτά όμως επιλέγουν να τους προσφέρουν λίγο απο το χρόνο τους,  450 ml απο το αίμα τους, πολύ απο την αγάπη τους και τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση και βέλτιστη ποιότητα ζωής. 
Σήμερα λοιπόν παλιοί και νέοι αιμοδότες της Σητείας μας έδωσαν ένα απίστευτο μήνυμα προσφοράς και αγάπης, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που κάποιοι  δοκιμάζονται σε κάποιο νοσοκομείο ή μας χρειάζονται για να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες των χρόνιων παθήσεων τους.
Ακόμη και άνθρωποι που δεν μπορούν να αιμοδοτήσουν πλέον,προσήλθαν στο χώρο της αιμοδοσίας, με ένα γλυκό χαμόγελο, με ευχές για όλο τον κόσμο και την ελπίδα οτι ο εθελοντισμός στην αιμοδοσία θα αυξηθεί, θα βρεί μιμητές και θα γιγαντωθεί ως πράξη αλτρουισμού και αληλλεγγύης
  














Eίναι κάποιες στιγμές στη ζωή που η συγκίνηση για τις πράξεις των ανθρώπων δεν μπορούν παρά να σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις αυτό που κάνεις....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας

Καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος