Κάλεσμα ενημέρωσης από το Κέντρο Αίματος του Βενιζελείου


Στις δράσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την αιμοδοσία από το Κέντρο Αίματος του Βενιζέλειου – Πανάνειου Γενικού Νοσοκομείου, που επισκέπτεται με κινητή μονάδα όπου της ζητηθεί στην Ανατολική Κρήτη, μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, η Επισκέπτρια Υγείας Άννα Πετράκη. 
Αναφερόμενη στις δράσεις του Κέντρου Αίματος του Βενιζέλειου η κ. Πετράκη, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο καθώς την Κυριακή αναμένεται στο Χριστουγεννιάτικο  Κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας να πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση  με πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις από το Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου. Η δράση θα λάβει χώρα  από τις 10:00 π.μ – 16:00 μ.μ .
Την Δευτέρα  η κινητή μονάδα αιμοδοσίας θα βρίσκεται (09.00 -13.30), στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν αίμα.
Aς είμαστε όλοι εκεί  δίνοντας από κοινού το μήνυμα της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που αυτές τις γιορτινές μέρες μας χρειάζονται. Ας μην τους απογοητεύσουμε. Σας περιμένουμε όλους.
Στην συνέχεια η κ. Πετράκη αναφέρθηκε στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Κέντρου Αίματος του Βενιζέλειου, η οποία επισκέπτεται σχολεία για να ενημερώσει τους μαθητές για την σημασία της αιμοδοσίας αλλά και στην πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την Ανατολική Κρήτη.
Ολόκληρη η συζήτηση με την κα Πετράκη εδώ