Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και γιόρτασαν την 100η εθελοντική αιμοδοσία τους στη Λόντζια


Η καθιερωμένη αιμοδοσία, σήμερα, στην Λόντζια  είχε εορταστικό και επετειακό χαρακτήρα. Ο Σύλλογος Αιματοκρήτης    έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ταυτόχρονα γιόρτασαν την 100η εθελοντική αιμοδοσία τους.
Ήταν μία υπέροχη εκδήλωση στην οποία βρέθηκαν, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, όλοι οι συνεργάτες του συλλόγου, εκπρόσωποι πολιτικών και θεσμικών φορέων, παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

 Με αφορμή το επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης τίμησαν και εκείνους που ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με το δικό του τρόπο συμβάλλουν για τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Αναμέσα τους δυο δημοσιογράφοι οι οποίοι πολλά χρόνια τώρα στάθηκαν με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στις ιδέες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Οργάνων: η κυρία Ανδρεάκη Αντιγόνη και ο κος Παπαδάκης Νικόλαος.


Επίσης ο Αιματοκρήτης βράβευσε για την μακροχρόνια προσφορά τους στην αιμοδοσία τους αιμοδότες:
Χαραλαμπάκη Ελευθέριο-1ος σε προσφορά μονάδων αίματος στις αιμοδοσίες "Αιματοκρήτη"
Ανδρουλάκη Δημοσθένη-2ος
Κρητικό Εμμανουήλ-3ος
Δεδέσκη Φραντζέσκο
Μαριδάκη Αλίκη-Γκρέτα
Μηναδάκη Ιωάννη
Τερζίδου Μαρία
Gareth Owens
 καθώς και το Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας για τη μεγαλύτερη προσφορά σε μονάδες ανά πληθυσμό
και τη Κα Μαρτιμιανάκη Εύη για την στήριξη της διεξαγωγής των αιμοδοσιών.
  Ενθύμιο συνεργασίας ,επίσης,  δόθηκε και στο Κέντρο Αίματος  

Τέλος δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την ιατρό του Κέντρου Αίματος ,Κα Μάρω Χουστουλάκη, χαρακτηρίζοντας την, ως ''γιατρό της καρδιάς τους''.



Σαν Κέντρο Αίματος τους ευχαριστούμε για την συνεργασία τόσων χρόνων, τους ευχόμαστε ένα όμορφο, δημιουργικό 2020 και να συνεχίζουν πάντα με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη να στηρίζουν το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας και να μεταλαμπαδεύουν το μήνυμα της προσφοράς.