Το συγκινητικό ευχαριστώ της μητέρας μικρού παιδιού στον άγνωστο αιμοδότη



Με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο, η μητέρα του μικρού Θεοφάνη, ο οποίος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή νόσο που έχρηζε μεταγγίσεις πολλών φιαλών αίματος, επέλεξε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εκείνους που με την εθελοντική τους προσφορά στηρίξαν την μεγάλη προσπάθεια του παιδιού της να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της νόσο του.
Με λίγα λόγια λοιπόν στην εφημερία του ΚΕΘ, η μητέρα του Θεοφάνη, ένοιωσε την ανάγκη να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άγνωστο αιμοδότη, που πολλές φορές χάνεται στο δίκτυο των γνωστών γνωστού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ολόκληρο το κείμενο της μητέρας του Θεοφάνη

'' Όταν έδωσες το αίμα σου, κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια πηγαινοέρχονταν στο διάδρομο του Νοσοκομείου, αναδεύονταν στα χέρια των νοσηλευτών, delivery των γιατρών απο την αιμοδοσία.
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια κρέμονταν με βήμα γοργό να συνδεθούν με τον ορό, να δώσουν δύναμη στο παιδί για άλλες δυο - τρείς μέρες
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια κρέμονταν στον ορό και επέβλεπαν τα παιχνίδια των παιδιών και τα τραγούδια τους, τις ζωγραφιές τους και τις γκρίνιες.
Ρόδιζαν τα χειλάκια, έφτιαχναν την καινούρια γενική αίματος, έδιναν μια ανάσα ακόμη ζωής, ένα σπρώξιμο...
Μα ισορροπήσει το κακό που έγινε από τα φάρμακα...
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια με τη δύναμη σου, με τις ευχές σου, με γερή δόση θετικής ενέργειας από την ψυχή σου έρχονταν να βοηθήσουν το παιδί μας''.

ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ;

ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΝΩΣΤΟΥ;

ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Σ'ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ


Μαμά Θεοφάνη