Ευχαριστίες απένατι σε ανθρώπους που δείχνουν για άλλη μία φορά την ευαισθησία τους μέσα σε δύσκολες συνθήκες.




Σίγουρα οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και οι συνθήκες πρωτόγνωρες. Όμως μέσα σε όλα αυτό δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που μέσα από τις πράξεις τους δείχνουν ότι η ανθρωπιά, η ευαισθησία και το φιλότιμο δεν χάνονται εύκολα. 

Σήμερα λειτούργησε πρώτη μέρα η σταθερή αίθουσα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν Ηρακλείου 'Βενιζέλειο' στο Θεατρικό Σταθμό του Δ. Ηρακλείου. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ. Ηρακλείου και ειδικά στο Τμήμα Πολιτισμού,την Αντιδήμαρχο Αριστέα Πλεύρη, την υπεύθυνη του Τμήματος Εύη Μαρτιμιανάκη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας, έτσι ώστε να μας εξασφαλίσουν ένα χώρο εύκολα προσβάσιμο, άνετο και ιδανικό για να μπορέσει να λειτουργήσει, τηρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας για τους αιμοδότες αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δ. Ηρακλείου που μας υποδέχτηκαν σήμερα με εγκαρδιότητα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε δυσκολία μας ενώ χαρακτηριστικά μας είπαν ''ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας''.

Τι να πούμε όμως για τους εθελοντές αιμοδότες των οποίων η προσέλευση για πρώτη μέρα ήταν πραγματικά συγκινητική. Συντοπίτες μας  από το Ζαρό, το Καστέλι, την περιοχή του Κοκκίνι Χάνι αλλά και Ηρακλειώτες βγήκαν για λίγο από το σπίτι τους τηρώντας το 'Μένω στο σπίτι εκτός αν  πρέπει να προσφέρουμε μία μονάδα αίματος γι αυτούς που μας έχουν ανάγκη', προσήλθαν στο Θεατρικό Σταθμό και μέσα σε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα έκαναν αυτό που εκείνοι θεωρούν χρέος τους.















 

το


Τους ευχαριστούμε για άλλη μία φορά που προσέφεραν δώρο ζωής, με ασφάλεια και προσοχή, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς συνάνθρωπο μας, και που βοηθάνε με τόση ευαισθησία και την αιμοδοσία στο έργο της αυτές τις δύσκολες μέρες.  Ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλοι συνάνθρωποι μας τις επόμενες μέρες. 

 Ενημερώνουμε για άλλη μία φορά ότι και τις επόμενες μέρες θα βρίσκετε  και στο Θεατρικό Σταθμό δίπλα στο παλιό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, σταθερή αίθουσα αιμοδοσίας για όσους αιμοδότες έχουν ενδοιασμό να προσέλθουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Ηρακλείου 'Βενιζέλειο'

Ωράριο  λειτουργίας για την αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού:
  Καθημερινές                          8:30πμ - 14:00μμ και 
Σάββατο και Κυριακή              9:00πμ - 13:00μμ.


Ωράριο  λειτουργίας για την αιμοδοσία στο Τμήμα του νοσοκομείου:
 
Καθημερινές : 8:30πμ - 14:00μμ
                        16:30μμ - 20:00μμ
Σάββατο :9:00πμ - 13:00μμ
Κυριακή :9:00πμ - 13:00μμ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ