Πρόγραμμα Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας Γ.Ν.Ν. Ηρακλείου ''ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ''




Σας ενημερώνουμε ότι,  λόγω ιδιαιτεροτήτων, εξαιτίας των δύσκολων  καταστάσεων που βιώνουμε αυτή την περίοδο, το πρόγραμμα των εξορμήσεων για το μήνα Απρίλιο θα αναρτηθεί με δεδομένο  ότι θα ανανεώνεται ανάλογα  με τις νέες συνθήκες που προκύπτουν. 

Να μην παραλείψουμε όμως, να αναφερθούμε στο γεγονός, ότι από τις 10 Μαρτίου που άρχισαν να ισχύουν τα μέτρα της Κυβέρνησης , για την πανδημία του κορονοϊού  στη χώρα μας, οι σύλλογοι αιμοδοτών μας  και οι εθελοντές αιμοδότες μας, όπως πάντα, στάθηκαν  στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν την ευαισθησία τους και την ανθρωπιά τους στην προσφορά αίματος.

Ευχαριστούμε λοιπόν πάρα πολύ  συλλόγους και αιμοδότες  που διοργάνωσαν  αιμοδοσίες στις κατά τόπους περιοχές  και ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον. 

Το Παγκρήτιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών (Αιματοκρήτη), τις Ελλ. Υπεραγορές Σκλαβενίτη (Ηράκλειο),  τον Αγ. Ιωάννη Ιεράπετρας , την Ελληνική Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, το Σύλλογο Πόμπιας ,  την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ.  Κρήτης, το Σύλλογο Αιμοδοτών Ιεράπετρας  ‘’Φώτης Διακάκης’’ , το Πολ. Συλ. Μοχού  και το Σύλ. Αιμοδοτών Παχειάς Άμμου και τους αιμοδότες τους όπως επίσης και όλους εκείνους τους αιμοδότες που προσήλθαν στο τμήμα που λειτουργεί στο νοσοκομείο μας και στη σταθερή αίθουσα αιμοληψιών που έχει δημιουργηθεί αυτή τη περίοδο  στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Και συνεχίζεται όλοι με αμείωτο ενδιαφέρον ενώ μοναδική μέριμνα και σκοπός όλων μας είναι να υπάρχει επάρκεια αίματος και να μην κινδυνεύσει κανένας συνάνθρωπος μας αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Το πρόγραμμα εξορμήσεων  από 1/4/2020 – 15/4/2020 έχει ως εξής: 

ΣΑΒΒΑΤΟ               4/4/2020           ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ (ΛΟΝΤΖΙΑ) (πρωί)
ΚΥΡΙΑΚΗ                5/4/2020            ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟΣ (πρωί)
ΔΕΥΤΕΡΑ               6/4/2020            ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ) (πρωί)
ΤΕΤΑΡΤΗ                8/4/2020           UNION  (πρωί)
ΠΕΜΠΤΗ                9/4/2020           ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (πρωί)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           10/4/2020         ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟ (πρωί)
ΣΑΒΒΑΤΟ                11/4/2020         ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ (πρωί)
ΚΥΡΙΑΚΗ                  12/4/2020        ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ) (πρωί)
Μ. ΤΡΙΤΗ                 14/4/2020         ΓΟΥΔΟΥΡΑΣ (πρωί)
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ           15/4/2020          ΨΑΡΗ ΦΟΡΑΔΑ (πρωί)
Για τυχόν αλλαγές που θα προκύπτουν θα ενημερώνεστε συνεχώς. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

https://kentroaimatos.blogspot.com/2020/03/2020_31.html


        ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ