Παρουσία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ η σημερινή αιμοδοσία στη Σητεία



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα στη Σητεία ο Πολ. Συλ. Σταυρωμένου Σητείας σε συνεργασία με το Νοσ. Σητείας, την 7η ΥΠΕ Κρήτης , το Λιμενικό Σώμα. την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα Σητείας.

Την αιμοδοσία επισκέφθηκε και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κα Έλενα Μπορμπουδάκη, η οποία όπως ανέφερε η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή γιορτάζεται σήμερα στη Σητεία με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση μιας σημαντικής εθελοντικής δράσης, όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας. Στις δηλώσεις της επίσης ανέφερε ότι οι κρητικοί αντιμετώπισαν με υπευθυνότητα όλη  την κατάσταση της πανδημίας και εξέφρασε την αισιοδοξία της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές αιμοδότες που σε όλες τις ανάλογες δράσεις, που προηγήθηκαν και που έπονται, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη τους.

Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας και για την οργάνωση αλλά και για την φιλοξενία όλους τους συνδιοργανωτές της σημερινής αιμοδοσίας, φυσικά την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κα Ε. Μπορμπουδάκη που μας επισκέφθηκε, την Διοικήτρια του Ν. Σητείας Κα Μαρία Δαρατσιανού που βρίσκονταν σε όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας, την υπεύθυνη του Πολ. Συλ. Σταυρωμένου Κα Αικ. Νούση για την υπέροχη οργάνωση, καθώς και τους διοικητές όλων των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής για την σημαντική βοήθειά τους. 

Τέλος για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στους νοσηλευτές, στους ανθρώπους που στηρίζουν το σύστημα υγείας με αγάπη και ζήλο και στέκονται ακούραστοι κοντά στους ασθενείς και στους συνανθρώπους τους. Και κατ επέκτασιν στο νοσηλευτικό προσωπικό της Αιμοδοσίας που καταβάλλει τα μέγιστα για να σταθεί με υπευθυνότητα και ζήλο στο λειτούργημα που ασκεί.

Δείτε όλη την συνέντευξη της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ.