ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 'ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ'

 

 


 

 

 
 

To 2020 ήταν μια δύσκολη χρόνια για όλους μας . Η πανδημία του COVID 19 δημιούργησε σε όλους ανασφάλεια, φόβο, θυμό, δυσκολία στο να αντιμετωπίσουμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προέκυψαν στην καθημερινότητα μας. Το ύψιστο αγαθό της υγείας  έγινε πρωταρχική μέριμνα, ενώ αξίες όπως ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο,η αγάπη, η ανιδιοτέλεια και η αλληλεγγύη ήταν βασικό μέλημα όλων.

Το ίδιο δύσκολη διαμορφώθηκε και η κατάσταση στις αιμοδοσίες σε όλη τη χώρα. Βασικός στόχος τους από τη μια η ασφάλεια των αιμοδοτών και από την άλλη η επάρκεια μονάδων αίματος έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει καμιά ανθρώπινη ζωή.

Σε μια ανάλογη θέση βρέθηκε και το Κέντρο Αίματος του Γ.Ν.Ηρακλείου 'Βενιζέλειο' που παρά τις δυσκολίες βρήκε αρκετούς αρωγούς στο έργο του με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και αμεσότητα την όποια δυσκολία προέκυπτε.

Σε όλους αυτούς οφείλουμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Στους Δήμους, σε πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς , σε Συλλόγους, σε ομάδες  που ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματα μας και διοργάνωσαν όμορφες και με μεγάλη προσέλευση  αιμοδοσίες , τα ΜΜΕ που  προέβαλαν με κάθε τρόπο το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά κυρίως αξίζουν  ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλοι οι αιμοδότες , νέοι και παλιοί , που με το χαμόγελο τους , την ευαισθησία τους, την αγάπη τους στον συνάνθρωπο, την κατανόηση παρά τις αντιξοότητες, πρόσφεραν απλόχερα το πολυτιμότερο αγαθό ζωής δίνοντας αισιοδοξία κι ελπίδα για το μέλλον.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2021 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ,

ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ     ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ !!!

 

Το 2021 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, με πολύ αγάπη, προσφορά και στήριξη σε όσους μας έχουν ανάγκη.

Αλλά και για εμάς που εργαζόμαστε στο Κέντρο Αίματος υγεία, δύναμη και πολλές ευτυχισμένες προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές στιγμές .

 

                                               ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ